- actualitzat dilluns, 08-08-05 ,18:00 (hora oficial) - Pròxima actualització dimarts, 09-08-05 a les 18:00 (hora oficial).
 

Per conèixer l'evolució prevista del temps és important complementar la informació aportada pel mapa de símbols amb el text que hi ha a continuació:


Per poder entendre millor el text consulteu el manual d'estil que ha realitzat el Servei. 
dimarts, 09-08-05

Catalunya:
ESTAT DEL CEL: es mantindran els núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, tot i que minvaran a partir de mig matí. A la resta durant el matí estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts; a la tarda es desenvoluparan núvols d'evolució diürna i nuvolades al Pirineu, Prepirineu i massís dels Ports. PRECIPITACIONS: a la tarda és probable algun ruixat al Pirineu i Prepirineu Occidental i és possible a la resta de la serralada i al massís dels Ports. En general seran d'intensitat feble, localment moderades i amb tempesta. TEMPERATURES: en ascens, ambient xafogós. Màximes d'entre 27 i 32 graus al litoral i Pirineu i 32 i 37 a la resta del país. VENT: durant el dia bufarà entre fluix i moderat, de component sud a l'interior i entre sud i est al litoral.

Franja de Ponent: 
poc ennuvolat per núvols alts al matí. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que durant la tarda hi deixaran alguns ruixats i tempestes. Temperatures semblants.


Andorra: 
ambient assolellat al matí. A la tarda tornaran a créixer nuvolades que podran deixar ruixats aïllats. Temperatures estables.

Catalunya Nord:
assolellat fins a migdia. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig ennuvolat en general i algun ruixat aïllat al Pirineu. Temperatures semblants.

Illes Balears:
domini del sol arreu de l'arxipèlag fins a migdia. A partir d'aleshores la nuvolositat augmentarà i quedarà mig ennuvolat. Temperatures pujant.

País Valencià:
matí assolellat, tot i que creuaran alguns núvols alts. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig ennuvolat en general i alguns ruixats amb tempesta a l'interior, sobretot al nord. Temperatures semblants.
 
 
- actualitzat dilluns, 08-08-05 ,13:00 (hora oficial) - Pròxima actualització dimarts, 09-08-05 a les 13:00 (hora oficial) - A partir del dilluns 25 d'abril aquesta informació s'actualitzarà a les 18 hores.
 

Per conèixer l'evolució prevista del temps és important complementar la informació aportada pel mapa de símbols amb el text que hi ha a continuació:


Per poder entendre millor el text consulteu el manual d'estil que ha realitzat el Servei. 
dimecres, 10-08-05


Catalunya:
al matí estarà ennuvolat a la meitat oest i al terç nord. A la tarda la nuvolositat s'estendrà arreu, amb creixement de nuvolades. A partir del matí s'esperen xàfecs, localment amb tempesta, al Pirineu, Prepirineu i punts de la meitat oest, que a la tarda s'estendran arreu. Temperatures mínimes semblants, màximes més baixes.

Franja de Ponent: 
poc ennuvolat durant el matí. A la tarda creixeran nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat i ruixats i tempestes a qualsevol lloc, localment amb calamarsa i més abundants al Pirineu. Temperatures baixant.

Andorra: 
poc ennuvolat fins a migdia. A la tarda el cel es taparà degut al creixement de nuvolades que deixaran xàfecs amb tempesta i localment amb calamarsa. Les precipitacions podran ser molt abundants. Temperatures baixant.

Catalunya Nord:
mig ennuvolat de matinada, tot i que al matí s'aclarirà i l'ambient serà assolellat. A la tarda s'ennuvolarà arreu i cauran xàfecs amb tempesta, localment amb calamarsa al Pirineu. Temperatures baixant.

Illes Balears:
assolellat durant el matí. A la tarda la nuvolositat augmentarà, amb algunes nuvolades a l'interior de Mallorca. Possibilitat d'algun ruixat aïllat. Temperatures lleugerament més baixes.

País Valencià:
assolellat al matí; tot i que amb un augment dels núvols que a la tarda deixaran el cel molt ennuvolat i alguns ruixats i tempestes, més abundants i freqüents al nord. Temperatures baixant.